Webinaarien aloittaminen ei ole kallista - tästä ostoslista

http://www.lohiluoma.fi/

Olemme MTL:llä tänä vuonna tarttuneet webinaareihin. Tein tutkivaa journalismia ja ostaa päräytin mitä keskustelufoorumeilla kehuttiin. Yhtenä kriteerinä näin järjestöllä oli tietysti huokeus. 

Meillä oli pieni hoppu, joten emme tilanneet pitkän kaavan kautta vaan kävelin yhdelle luukulle Verkkokauppaan. Eniten kehuja silmäilyjeni perusteella saivat seuraavat tuotteet, joiden avulla on peruspaketti on edukasta rakentaa. Näitä tuotteita pidettiin myös online-yhteisöissä parhaina aloittelijatason laitteina (2019). 
Foorumeilta ja käytännössä todettua: paraskaan sisältö ei kestä huonoa äänen- tai kuvanlaatua.

Starttipaketti

KAMERA
Kameraksi valikoitui liikuteltavuutensa puolesta (mahtuu hyvin reppuun) Logitech C922 Pro Stream -web. Käytettävyys on mainio, pieni koko plussaa ja hinta oli huokea 94,90 €. Pöydälle mahtuva pieni kamerajalusta tulee paketin mukana.

MIKROFONI
Valintaa ei haitannut YETI-kaiuttimen veikeä ulkonäkö, pieni koko tai helppokäyttöisyys. Mikki ei vaadi erityistä asentamista, käyttö on tosiaan helppoa ja suuntakuvioita pystyy vaihtamaan näppärästi napin painalluksella. Hinta oli jälleen edullinen 148,90 €.

USB HUBI & JATKOKAAPELI
Nappasin kainalooni vielä nämän tuotteet: Transcend HUB3 SuperSpeed USB 3.0 -hubi & jatkokaapelin. Ovat olleet käteviä ja pelastaneet monessa kohdassa. Hintaa yhteensä 47,70€.

Webinaareihin siis pääsee kiinni jo 291,50 €. Not bad! 


* Vielä hankintalistalle jää kamerajalusta. Kameran mukana tulleella kamerajalustalla on kuitenkin pärjätty, kunhan on pidetty kirjoja ja muita irtoesineitä lähettyvillä. 😀