Kuvamateriaalit hakusessa?


Haussa tekstiä tukevat kuvat, mutta budjetti 0 euroa? Netistä löytyy runsaasti ilmaisia kuvapankkeja, joista saat apua. Monet sivustot tarjoavat käyttöösi myös videoita. Huomaathan ennen innokasta kuvien lataamista tutustua jokaisen sivun käyttöehtoihin. Jokaisella sivulla, kuten meillä ihmisilläkin, on omat kummallisuutena.

Kuvapankit auttavat kuin burana, nopeasti särkyyn. Jos olet kuitenkin tekemässä pitkäjänteistä markkinointia kotimaan markkinoilla, unohda ulkomaiset kuvapankit ja tilaa suosiolla kotimaisia kuvia. Amerikkalainen kuvakerronta ei aina istu luontevasti Skandinaviaan.

Kuvapankit

Pixabay on elävä, luovien yksilöiden yhteisö, joka jakaa tekijänoikeuksista vapaita kuvia ja videoita. Kaikki sisältö julkaistaan Pixabay License lisenssin alla, joka tekee kuvien käytöstä turvallista ilman, että lupaa tarvitsee kysyä tai edes mainita niiden tekijää - ei edes kaupallisessa käytössä.

Pexels kuvat ovat käytettävissä ilmaiseksi. Viittauksia ei tarvita. Valokuvaajan tai Pexelsin mainitseminen ei ole pakollista mutta toki suotavaa. Voit muunnella valokuvia haluamallasi tavalla.

Unsplash kuvat ovat ajanhermolla ja käytettävissä ilmaiseksi myös kaupallisiin tarkoituksiin. Voit muunnella valokuvia tarkoituksiin sopivaksi. Mainitsemisen arvointa on "current events", josta löydät valmiiksi kuratoituja kuvia käyttöösi.

Picjumbo kuvat ovat peruskauraa. Joukosta saatat löytää helmen. Kuvat ovat käytettävissä ilmaiseksi myös kaupallisiin tarkoituksiin. Kannattaa tarkistaa kuva kohtaisesti, onko sinulla oikeutta muokata kuvaa.

Gratisography jos erilaisuus on toinen nimesi ja huumorin kukka kukkii. Kuvat ovat käytettävissä ilmaiseksi myös kaupallisiin tarkoituksiin. Voit muunnella valokuvia tarkoituksiin sopivaksi.

Kuvia Suomesta - nimensä mukaisesti. Kuvat on lisensoitu CC0 lisenssillä, joten voit tehdä niille mitä haluat.

Negative Space käyttää kuvissaan hyödyksi tyhjää tilaa. Kuvat on lisensoitu CC0 lisenssillä, joten voit tehdä niille mitä haluat. Kuvat ovat siis käytettävissä ilmaiseksi myös kaupallisiin tarkoituksiin.

Styledstock sivustolta löydät tyttömäisempiä kuvia, joita voit myös ostaa. kuvat ovat käytettävissä ilmaiseksi myös kaupallisiin tarkoituksiin. Voit muunnella valokuvia tarkoituksiin sopivaksi.