Eläköön elämän sietämätön tylsyys


http://www.lohiluoma.fi/

Karanteenipäivä 20. Venyttelin ja haukottelin samalla maireasti. Koirani Lily möngersi luokseni. Se oli jälleen onnistunut keplottelemaan itsensä sänkyyn. Pohdin mistä aloittaisin päivän urakan, samalla kun rapsutin hajamielisesti kainalossa köllivää koiraa.

Korona tekisi tuhojaan viestintä- ja markkinointialalla. Pohdin, että minun kannattaisi päivittää ensi tilassa ansioluettelo ja työhakemukseni. Päätin tarttua tomerasti toimeen, vaikka aamu-uninen Lily ilmaisi vastalauseensa.

Aloitin profiilikuvasta. Aamuaurinko taustalla, Lily vieressä lähdin metsästämään kuvauspaikkaa. Muistin samalla, että olin jo tehnyt pohjatyöt valmiiksi. Minun tarvitsi virkistää vain muistiani jo kirjoittamieni ohjeiden pohjalta.

Eläköön ennakointi. Eläköön elämän sietämätön tylsyys. Minulla olisi viimein aikaa toteuttaa kaikki tekemättömän ajatukset.Tehtävä on osa Kide - digiajan kirjoituskoulun kurssia: tarinoita työstä. Iso suositus tälle itsenäisesti suoritettavalle verkkokurssille. Saa luovuuden kukkaset kukkimaan.