Kuka olen?

JOHANNA LOHILUOMA
Yhteisömanageri

Olen kehittävällä otteella työskentelevä tehopakkaus. Olen erityisen taitava suunnittelemaan ja koordinoimaan toimintaa sekä pitämään vaivattomasti langat käsissä. Kokemusta minulla on niin henkilöstö- ja taloushallinnosta kuin viestinnästä ja markkinoinnista. Voin tarjota teille raikkautta, ajanhermolla keikkuvaa ideointikykyä sekä jämäkkää pohjalaisuutta, jossa pidetään se mikä luvataan.
Kalliolainen ❤ 
johanna.lohiluoma@gmail.com

YDINOSAAMINEN

Ammattina toiminnanjohtaja ja tärkeimpänä tehtävänä mahdollistaa muiden onnistuminen omassa työssään. Olen yhden naisen viiden hengen tiimi. Pystyn hyppäämään rattiin lennosta vaikka mihin. Leikkisästi entinen työkaverini kutsui minua nopean toiminnan joukoiksi ja pioneeriksi. Nautin työni nopeasta temposta ja painopisteeni on jossain henkilöstöhallinnon, viestinnän, yhteisöjen, markkinoinnin ja tapahtumatuotannon välissä.

TYÖKOKEMUS

Löydät minut Linkedin:stä, jossa voit tutustua tarkemmin työhistoriaani. Uraa on takana pienen ihmiselämän verran. Huumorintaju on yhä tallella. 

YHTEISÖMANAGERI
Hoidan innokkaasti niin sisäisen kuin ulkoisen viestinnän ja markkinoinnin. Suunnittelen ja ideoin markkinointikampanjoita ja huolehdin toteutuksesta. En pelkää iskeä käsiäni saveen.

HR GENERALISTI
Joka paikan höylänä hallitsen työsuhteen koko kaaren. Kokemukseni antaa minulle ainutlaatuista näkemystä toimia esimiesten tukena. Haluan työntekijöiden voivan hyvin ja pidän heistä huolta.

ENNAKKOLUULOTON TOIMINNAN KEHITTÄJÄ
Otan asioista selvää ja vien toimintaa tavoitteellisesti eteenpäin. Kokeilen rohkeasti uutta ja koen tärkeimmäksi tehtäväkseni mahdollistaa muiden onnistumisen työssään.

ORGANISOINNIN JA SUUNNITTELUN TEHOPAKKAUS
Tekemisen meininkiä, idearikkautta ja luovaa hulluttelua. Rakastan visaisia pähkinöitä ja brainstorming-hetkiä. Pallot pysyvät kevyesti ilmassa.

ESIMIES
Olen rohkea esimies, joka osaa ja uskaltaa tarkastella omaa toimintaansa objektiivisesti. Työotteeni on ratkaisukeskeinen. Työntekijäni kuvailevat minua sanoilla reilu, kuunteleva, asiallinen ja kannustava.

KUKKAMEKKOTÄTI
Kukkamekko ja rautainen tahto. Paras taitoni on luoda kanssani työskenteleville tiimiläisille turvallinen tila loistaa ja menestyä. Rautaisella tahdolla ja sinnikkyydellä, terrierin temperamentilla, selvitään vaikeistakin tilanteista, joiden edessä useimmat nostaisivat kätensä jo ylös.

Instagram